Teambuilding

Det sies at godt samspill kan flytte fjell. Det lønner seg alltid å få team til å jobbe tettere sammen og arbeide koordinert mot ett eller flere felles mål. Da kan ingenting stoppe dem!

Mye av vår inspirasjon henter vi fra spillverden, hvor vi benytter kjente spillmekanismer, såkalt gamification, for å få til effektene vi ønsker i teambuilding. Spill og gamification skaper motivasjon, engasjement og fokus i en grad det er vanskelig å oppnå på annen måte.

Green Hat People har mange gode teambuildingsaktiviteter brukt av flere fremgangsrike bedrifter på vår samvittighet – ca 500 nye hvert år.

Kontakt oss i dag! Så kan vi foreslå en aktivitet som passer perfekt i din konfereanse, dine ansatte og lokalet/området dere ønsker å være. Vi kan også skreddersy en aktivitet kun for deg og ditt behov.

Teambuilding

Green Hat Challenge

En aktivitet for alle

Green Hat Challenge er en begivenhetsrik og morsom teambuildingsaktivitet. Aktiviteten er energisk og variert og du tar deg rundt i området for å løse oppdrag på nettbrett. Det kan være alt fra faktaspørsmål, gåter og fotooppdrag til noe du skal finne eller gjøre i området.

Teambuilding

Dinner Game

Middagsaktiviteten som får energien i taket

The Dinner Game er vanligvis utført i forbindelse med middager hvor hver gruppe får utdelt et nettbrett fylt med spørsmål. Dere konkurrerer i to tidsinnstilte runder hvor dere skal prøve å svare på så mange spørsmål som mulig i en slags interaktiv quiz.

Teambuilding

Exploration Challenge

Bytt ut sightseeingbusser med noe mer actionfylt

Alle har blitt guidet på tur eller hoppet på en sightseeingbuss for å se en ny by. Er dette den beste måten å oppleve byen på? Greenhat People tror det finnes en bedre måte å bli kjent med kulturen og ta byens puls på. Vi kombinerer gamification med sightseeing på en ny, morsom og utfordrende måte!

Teambuilding

Wheel and Deal

Full fart på børsgulvet

Klokken ringer og det er tid for forhandling mellom lagene. Snart vil det bli høyt støynivå i rommet og alle jobber med å lage de beste dealene for egen vinning. Det gjelder å være smart i forhandlinger med de andre gruppene og velge riktige råvarer etter forholdene.

Teambuilding

Code Break

Engasjerende teambygging fra første sekund

Code Break er en actionfylt aktivitet hvor dere får jobbe i team og bruke mellommenneskelige ferdigheter under tidspress. 30 koder er skjult i nærheten. Finn dem og bruk koden til å låse opp nye oppdrag via nettbrett!

Teambuilding

Deadline

Utfordrende businesscase og logistikk spill – hvordan fungerer dere under stress?

Deadline er et utfordrende logistikkspill som gir dere nyttig lærdom i stressmestring på en morsom måte. Dere er satt i en stressende situasjon der dere må løse oppdrag og hindringer underveis.

KONTAKT OSS