En Moderne Konferanse

Et engasjerende innhold med et budskap man husker.

Det sies at man bør dra nytte av personalets ideer og erfaringer. Men hvor er medarbeiderne når det er konferanse eller kick-off? Oftest er de parkert på sidelinjen i et mørkt auditorium.

En ny type konferanse
Selv de mest engasjerte medarbeiderne har en tendens til å gjespe på en lang konferanse uten interaksjon eller engasjement. Dette har inspirert oss til å arrangere en helt annen type konferanse.

Hvem har tid til kjedelige møter? Vi vil hjelpe deg å organisere en konferanse som virkelig etterlater spor!

Minneverdig og engasjerende
Konferansedeltakerne reiser hjem med en følelse av dypere engasjement og med velbegrunnede beslutninger. Vi fokuserer på å skape tankestrømmer av oppgaver, minneverdige aktiviteter, mye sosial utveksling og nettverksbygging.

Vi mener en konferanse skal være en kreativ bikube av mobilitet og interaktivitet – ofte med hyppige innslag av diskusjon og engasjement.

Optimalisert til dine forventninger
Kontakt oss i dag, og fortell oss hva du ønsker å få ut av konferansen. Vi lover å gjøre alt for å finne en optimal tilnærming, skreddersydd til dine behov og ikke minst til deres forventninger.

Samarbeid

Samarbeid

Gruppeøvelse der dere identifiserer og løser et konkret samarbeidsproblem

Book en problemløsningsøvelse som oppmunterer til samarbeid og skaper en konkret handling etter konferansen. Dere skal diskutere og identifisere en konkret utfordring forårsaket av manglende samarbeid på din arbeidsplass.

Interaktive konferanser

Måloppnåelse

En grupppeøvelse som konkretiserer strategien gjennom mål og aktiviteter

Book en gruppeøvelse som konkretiserer strategien ved å fokusere på mål og aktiviteter. Måle et at ansatte skal føle at den kommuniserte strategien er ekte og at de kan påvirke ved å være involvert i prosessen.

Interaktive konferanser

Kundefokus

Det skal handle om kundene

Book en gruppeøvelse som får medarbeiderne til å tenke via et kundeperspektiv. Med denne øvelsen får medarbeiderne dele erfaring, innsikt i problemer og utfordringer ved kundeopplevelser.

Interaktive konferanser

Viewpipe

Som Twitter, men holdes internt på konferansen

Vi tror at mye kan gjøres for å oppnå større konferansedeltakelse, og et bedre kommunikativt klima. Vi tror på tilbakemeldinger, ideer, kommentarer og samhandling. ViewPipe gjør at deltakerne får dele sine synspunkter gjennom hele konferansen, på enkel måte.

Interaktive konferanser

Interaktivitet på konferansen

Fremtidens konferanse er interaktiv og ser slik ut

Vi skaper interaktive konferanser hvor vi bruker nettbrett til å fremme diskusjon, økt deltakelse, erfaringsutveksling, brainstorming og mye annet som gir bredere engasjement under konferansen. Interaktivitet vil holde publikum våkne og deltakerne vil huske mye mer av det som presenteres.

gamification

Exhibit

Inkluder og engasjer messedeltagerne

Exhibit har som mål å gi deltakerne et nært møte med innholdet i boder, på stands og forskjellige områder på en engasjerende og underholdende måte. Du kan bruke Exhibit på interaktive konferanser for å styre deltakerne til ulike diskusjonsfora. Innholdet er tilpasset helt etter dine spesifikasjoner som passer din bedrift/organisasjon og budskap.

Forum

Forum

Gjør ditt kundearrangement mer effektivt

Studier viser at den største grunnen til at kjøpere besøker et arrangement er å utveksle erfaringer, lære av arrangøren og andre besøkende. Vi har laget et konsept som blander tradisjonelle presentasjoner fra scenen med dialog blant publikum, og guidede demonstrasjoner av dine tjenester og produkter. Forum er et konsept der målet er å maksimere effektiviteten av kundearrangementet slik at dine kunder vil bli lykkeligere, og du vil få flere sjanser til økt business og salg.

Interaktive konferanser

Conference Game

Gamification under konferansen

Conference Game er en kombinasjon av spill, gamification og den plattformen vi bruker til interaktive konferanser. Målet er å få deltakerne til å huske mer av innholdet i konferansen.

Interaktive konferanser

100 ferdigbygde workshops-spørsmål

Ferdigbygde workshops, perfekt mellom konferansemøtene

Kortere workshops med mange forskjellige temaer. Skaper dialog, effektiviserer kommunikasjonen, øker engasjementet og gir en oversikt over medarbeidernes tanker.

KONTAKT OSS